Fernandes Brace inspiruje Manchester United k vítězství nad Sheffieldem United

Kapitán Manchesteru United, Bruno Fernandes, se ukázal jako hrdina klíčového vítězství 4:2 proti Sheffieldu United a zachránil svůj tým před potenciální katastrofou uprostřed rostoucího tlaku na manažera Erika ten Haga. Navzdory tomu, že United zpočátku hře dominovali, zjistili, že dvakrát zaostávali za góly Jaydena Bogleho a Bena Breretona Diaze a v prvním poločase vstřelili vyrovnávací gól Harryho Maguirea.

Zápas začal tím, že United předváděli dominanci, ale postrádali špičku, ale zaostali, když chyba Andreho Onany umožnila Boglemu využít. Přestože Maguire hlavičkou obnovil paritu, Sheffield United získal zpět vedení na začátku druhého poločasu přes Brereton-Diaz. Fernandes se pak prosadil a proměnil penaltu, aby skóre vyrovnal ještě jednou v 61. minutě, než v 81. minutě rozpoutal velkolepý úder z 25 yardů a dostal United poprvé do vedení. Dále přispěl tím, že o čtyři minuty později zpečetil vítězství Rasmus Hojlund. Mezi nadšenými fanoušky, kteří po závěrečném hvizdu vycházeli ze stadionu, mnozí měli svá oblíbená Manchester United dres a vyhřívali se na vítězství.

Fernandes při přemýšlení o zápase na horské dráze vyzdvihl odolnost týmu při návratu z nepřízně osudu a zdůraznil zobrazený charakter. Prodejna zboží Manchester United zaznamenala prudký nárůst prodeje fotbalové dresy zdobených Fernandesovým jménem a číslem po jeho vítězném výkonu. Navzdory vítězství to byl ze strany Ten Hag další nepřesvědčivý výkon, který podtrhl pokračující výzvy, kterým manažer čelí.

Přesto vítězství posunulo United na šesté místo v tabulce Premier League a udrželo je v boji o evropské kvalifikační místo. Do konce sezony zbývá pět zápasů a United nyní mají 53 bodů. Mezitím problémy Sheffieldu United pokračují, protože zůstávají zakořeněni na dně tabulky s pouhými 16 body a čelí skličujícímu 10bodovému odstupu od bezpečí, přičemž do konce zbývají jen čtyři zápasy.


Views 74
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like