Sbohem De Gea: Onana přebírá roli nové jedničky Manchesteru United

Manchester United si úspěšně zajistil služby brankáře Andreho Onany, který s klubem oficiálně podepsal smlouvu a ve čtvrtek by se měl připojit ke svým novým spoluhráčům v New Yorku. Blížící se přestup v hodnotě 43 milionů liber přichází poté, co byl Onana spatřen v Carringtonu, což naznačuje, že dohoda se po jeho odchodu z Interu Milán blíží k dokončení.

Sedmadvacetiletý střelec sklízel obdiv od renomovaných fotbalových osobností, jako je Pep Guardiola, který jeho schopnosti chválil těsně před finále Ligy mistrů. Obzvláště působivý je jeho výjimečný rozsah přihrávek a jistota při manipulaci s míčem nohama. Onana velící přítomnost v pokutovém území a jeho vynikající schopnosti zastavovat střely dále posilují jeho reputaci jako světového brankáře. Navzdory porážce Interu Milán 1:0 s Manchesterem City v nedávném finále Ligy mistrů byly Onanovy schopnosti naplno vidět a upevnily jeho pozici špičkového hráče na jeho pozici.

Manchester United hledá nového brankáře první volby už od rozhodnutí neprodloužit 12leté působení Davida De Gea na Old Trafford. De Gea, který opustil klub jako volný hráč v červnu, byl známý svými pozoruhodnými výkony a jeho vynikající vystoupení proti Arsenalu v roce 2017 se stále vrylo do paměti fanoušků. Jeho odchod však byl podnícen touhou po brankáři, který má vynikající schopnosti hrát míč, což je vlastnost, kterou Ten Hag, manažer Manchesteru United, ve svém týmu upřednostňuje.

Po dokončení nezbytných vízových procedur má být Onana oficiálně oznámena jako nová posila Manchesteru United v nadcházejících 24 hodinách. Jakmile bude ve Spojených státech, připojí se ke zbytku týmu, který je již v New Yorku, a může se potenciálně objevit v sobotním přátelském utkání proti Arsenalu, pokud to jeho kondice dovolí. Než bude přestup plně dotažen, podstoupí sedmadvacetiletý hráč testy na tréninkové základně klubu.

V očekávání příchodu Onana mohou fotbaloví fanoušci očekávat oznámení nového podpisu a s tím i dostupnost jeho fotbalové dresy v oficiálním obchodě se zbožím klubu. Na druhé straně Inter Milan dres již nebudou nést Onanovo jméno, protože se pouští do této nové kapitoly své kariéry s Manchesterem United. Jakmile se kamerunský brankář připojí ke svému novému klubu v jeho snaze o úspěch, všechny oči budou upřeny na něj, aby viděli, jak se začlení do týmu a přispěje k jejich budoucímu úsilí na hřišti.


Views 129
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like