Brankář Interu Milán Onana Cílen Manchesterem United v tahu za 40 milionů liber

Manchester United údajně připravuje nabídku ve výši 40 milionů liber za brankáře Interu Milán Andre Onana. Klub Serie A čeká na vyšší poplatek kolem 50 milionů liber, ale jednání probíhají a očekává se, že bude dosaženo kompromisu.

Potenciální krok přichází v době, kdy United čelí nejistotě ohledně budoucnosti svého současného brankáře Davida de Gea. De Geovi vypršela smlouva 30. června, a přestože se objevovaly zprávy o prodloužení smlouvy, klub nakonec svou nabídku stáhl. Výsledkem je, že United zkoumá možnosti na brankářském trhu a Onana se ukazuje jako jejich preferovaná volba.

Neočekává se, že by osobní podmínky byly kamenem úrazu, protože se věří, že Onana je tomuto kroku otevřený a má zájem znovu spolupracovat se svým bývalým manažerem Ajaxu Erikem ten Hagem. Zájem United o 27letého ostřelovaného stopera v minulosti přitahoval pozornost také Chelsea.

Pokud se dohoda pro Onana zhmotní, mohlo by to připravit cestu pro Nottingham Forest, aby usiloval o nabídku na Deana Hendersona z United. Nejistota kolem brankářské situace United zastavila jakýkoli pokrok v přestupu Hendersona.

Onana je vysoce ceněn pro svou výjimečnou schopnost přihrávat a sebevědomí s míčem u nohy, díky čemuž se dobře hodí ke stylu hry, který klade důraz na hru zezadu. Jeho schopnosti se naplno projevily během cesty Interu Milán do nedávného finále Ligy mistrů, a to i přes jeho případnou porážku proti Manchesteru City.

Manchester United by rád zajistil služby Onana, aby posílil svůj tým, ale do hry vstupují také finanční úvahy, protože klub hledá nového středního útočníka. Onana přestoupil do Interu Milán na bezplatný přestup loni a v současné době má smlouvu do roku 2027.

Erik ten Hag, který si v Ajaxu užil pět let úspěšné spolupráce s Onanou, si brankáře velmi váží. Chválil schopnosti Onany a označoval ho za „mistrovského brankáře“. Jejich předchozí pracovní vztah mezi nimi přidává další vrstvu známosti a porozumění.

Vzhledem k tomu, že jednání s představiteli Onany postupují pozitivně, zdá se, že Manchester United je připraven otestovat odhodlání Interu Milán s nabídkou kolem 40 milionů liber plus doplňky. Inter Milán si hráče cení na více než 50 milionů liber, ale panuje optimismus, že lze dosáhnout kompromisu.

Další zprávou je, že Manchester United nedávno oznámil podepsání záložníka Masona Mounta z Chelsea za ohlášený poplatek 55 milionů liber. Mount bude mít na Old Trafford ikonické Manchester United dres č. 7, což svědčí o jeho významu v plánech klubu.

Kromě toho stojí za zmínku, že fotbalové dresy, včetně dresů Manchesteru United, zůstávají mezi fanoušky po celém světě populární, přičemž příznivci často touží používat barvy a emblémy svých oblíbených týmů.


Views 104
Share
Comment
Emoji
😀 😁 😂 😄 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 🙂 😐 😏 😣 😯 😪 😫 😌 😜 😒 😔 😖 😤 😭 😱 😳 😵 😠 🤔 🤐 😴 😔 🤑 🤗 👻 💩 🙈 🙉 🙊 💪 👈 👉 👆 👇 🖐 👌 👏 🙏 🤝 👂 👃 👀 👅 👄 💋 💘 💖 💗 💔 💤 💢
You May Also Like